Filter1

Ciso
Catalogus

40 artikelen weergegeven

Bij Ciso willen ze iedere vrouw de kans geven om er modieus en mooi uit te zien, wat ook hun maat is. Ciso staat voor fashion en mode voor een maatje meer. Ciso is een Deens kledingmerk dat eigenlijk een onderdeel is van het merk Brandtex. Het merk werd opgericht in 1935 en kent door de jaren heen een forse groei. De maten die je bij Ciso vindt lopen op tot maat 58. Mensen die dus kledij zoeken met een grote maat kunnen bij dit merk probleemloos terecht. Ciso zorgt er dan ook voor dat, ondanks de grote maten, de kledij perfect past en de dames die Ciso dragen er steeds mooi en deftig uit zien.

Ciso is licht en luchtig en pas perfect bij u

De stoffen die Ciso kiest voor hun collecties zijn steeds van de beste kwaliteit. Een bijkomend punt is natuurlijk het comfort van de kledij. Ciso wil kost wat kost dat hun klanten zich goed voelen in de kledij die ze dragen. Sommigen voelen zich niet goed bij het feit dat ze qua maat het wat groter moeten gaan zoeken maar hier wil men dit gevoel wegwerken. Ze willen dat iedere klant zich goed voelt in hun vel en zich niet wegsteekt of schaamt. Mooie kledij hoort hier uiteraard ook bij want Ciso vindt dat personen met grote maten zich absoluut niet hoeven te verstoppen. En wie Ciso kledij draagt zal zich ook niet verstoppen want de kledij is zo stijlvol en trendy dat iedereen gewoon Ciso wil dragen. De collectie van Ciso bestaat zowel uit kleurrijke stukken als uit stukken met een eenvoudige kleur zodat iedereen zelf kan kiezen waar ze zich het beste in voelen. Bekijk meteen de collectie op de Zalando site en geniet van de mooie stoffen en leuke prints die de collectie van Ciso bevat. Veel shoppingplezier op onze site!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.