accountaccountbagbagzalando logomenu
×

Hartelijk dank voor je deelname. Je hoort voor 07/11 of je genomineerd bent. Succes!

Bedankt!

Creative Content Icon

#zalandostyleicons

Gedurende één maand lang stroomden er meer dan honderd inzendingen binnen. We kunnen nu dus met zekerheid stellen dat creativiteit op het goedgeklede lijf van modegek België geschreven staat. Een mix van stilistische woorden, hoogstaande foto’s en cinematografische beelden kwamen op ons af. Inspirerende content, daar draaide het allemaal om tijdens het creatieve gevecht om de hoofdprijs.

Van honderddertien inzendingen naar vier nominaties, dan mag je wel al eens het woord ‘afvalrace’ in de mond nemen. De vier genomineerden slingerden elk hun meest wonderbaarlijke creatie het wereld wijde web in. Een plaatsje in onze eregalerij is dus een meer dan logisch gevolg. Lees, absorbeer en geniet vooral van deze vier creatieve hersenspinsels.AND THE WINNER IS...
Emma Gelaude

Emma kaapte vorig jaar al de 'Zalando Blogger Award' voor beste vrouwelijke blog weg. Dit jaar waagde ze haar kans opnieuw én met succes. Emma besloot haar persoonlijke stijl in de kijker te zetten. Vergeet foto’s, deze influencer heeft de kracht van bewegend beeld zeker en vast begrepen. Twaalf uur bloed-, zweet- en montagetranen resulteerden in een styling video waar Emma toont hoe je jouw eigen style icon wordt. Eén ding staat vast: Emma Gelaude en creativiteit worden binnenkort in elk synoniemenlijstje opgenomen.de andere genomineerden zijn...

Christine Smeyers

Een sarcastische prinses met een scherpe pen, zo kan je Christine het best omschrijven. Ze ging voor een outfitpost, maar niet zomaar eentje. Deze fashion influencer trok alle registers open en besloot om haar persoonlijke verhaal te vertellen. Kijk vooral verder dan de roze midi-rok en het stoere leren jasje, maar laat je ook op sleeptouw nemen door Christine’s copywriting skills. Met een zeer aangrijpende boodschap overviel ze de modejury compleet en versierde ze zo een plaatsje in onze shortlist van genomineerden.
Linh Lee Wang

Foto’s en sterke content zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat heeft Linh maar al te goed begrepen. Japan en de impressies die het land achterlaat in de modewereld, is een onderwerp dat Linh niet uit de weg gaat. Haar content piece straalt de sfeer van Japan uit en weerspiegelt de Japanse invloeden in de hedendaagse fashion. Met foto’s om U tegen te zeggen, katapulteerde ze zichzelf moeiteloos tot het selecte clubje van genomineerden. Konnichi wa Linh, hier kunnen Japanse modellen nog een puntje aan zuigen.
Joppe De Campeneere

‘Diamonds are a girl’s best friend’ maar zeker ook die van fashion blogger Joppe. Een flinke dosis glitter en glamour zetten zijn boodschap extra kracht bij. No more ‘crying at the discoteque’, Joppe transformeerde zichzelf namelijk tot een menselijke (fashionable!) discobal en zorgt daarvoor voor de nodige sprankel in het rijtje van genomineerden. Gedurfd, out of the box en verrassend: zo kunnen we deze inzending het best benoemen. Een gouden advies: Joppe, keep on shining bright like a diamond.De 'Creative Content Icon' zette volop in op de creatieve fashion fans in de wondere wereld van de blogosphere. Uit meer dan honderddertien inzendingen kozen we vier genomineerden die samen streden voor de overwinning.Een awarduitreiking vraagt om een feestelijke outfit. Een kleedje in combinatie met een paar enkellaarsjes zorgt voor de vrouwelijke touch, een leren jas maakt het geheel meteen een stukje stoerder. Mannen komen perfect weg met een broek, een hemd erop en een paar sneakers om het af te werken. Deze looks doen ieder van ons harder stralen dan welke award dan ook.