accountaccountbagbagzalando logomenu
Plissé-potentieel

De winter kan soms lang duren, dus blazen we er wat schwung in om het aangenamer te maken. Deze plissérok behoort tot die taktiek. Je hoeft ‘m trouwens niet te sparen voor een weekendavond. Met hoodie, sneakers en bikerjasje ben je de coolchick all day, every day.

ALLE PRODUCTEN
Stric(k)tly Casual

Een gebreid kleed kan je met blazer en pumps dragen, maar evengoed zonder alle poespas met sneakers. Zo wordt werkkleding ook makkelijk ingeschakeld als vrijetijdskleding. Alleen oppassen dat je op werk met je gedachten bij je to do’s blijft en niet afdwaalt naar de brunch op zondag.

ALLE PRODUCTEN
Op een lijn

Niet alleen voor onze sportprestaties verdienen we onze strepen. Met joggingbroeken, blouses en een trenchcoat behalen we ook naast het sporten - en zonder rode, bezwete kop - goeie punten, want klassiekers en sportkleding gaan sinds kort hand in hand.

ALLE PRODUCTEN
Hands on

Deze mentaliteit trekken we door tijdens de after work. Lees: Gin tonic in de ene hand, een statement clutch in de andere. Je tas springt zo hard in het oog dat je gesprekspartner meteen babbelstof heeft. Small talk was nog nooit zo gemakkelijk.

ALLE PRODUCTEN
Beyoncé-wijsheid

‘If you like it put a ring on it’. Jep, Beyoncé gehoorzamen we graag. Niet aan onze vingers, maar aan onze oren ditmaal. Deze oorbellen zijn zo clean dat ze bijna kunst zijn. Wij dragen ze het liefst bij een casual chique outfit met jeans en een losse blouse.

ALLE PRODUCTEN
Bloeiperiode

Jana, redacteur: “Je lentegevoel kan niet vroeg genoeg beginnen kriebelen. Ook nu, tijdens de modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs, fleurden de straten op met bloemen. In lijn met de lief-versus-cool trend is de combinatie met een bomber een geslaagde keuze. Warme keuze, dat ook."

ALLE PRODUCTEN