accountaccountbagbagzalando logomenu
Knuffelrock

Wie herinnert zich nog de Knuffelrock cd's? Op nostalgische dagen halen we ons exemplaar uit 1995 nog eens van onder het stof en trekken we er een bijpassende jeansrok en bandshirt bij aan. Wish you were here neuriënd, gaan we door de dag.

ALLE PRODUCTEN
  • 1
  • 2

De oplossing

Je laatste vakantie ligt alweer een eeuwigheid achter je? Met een felgekleurde foulard - sjaaltje rond de nek - breng je de vakantievibes tot leven op je werk. Je kan hem ook als doek op je hoofd of rond je handtas dragen.

ALLE PRODUCTEN
It's a patch

Emoji's zijn overal: op social media, in berichtjes naar je vrienden en zelfs je handtas kan een boodschap vertellen. Dat geldt ook voor deze statement-tas met patches en slogans, die niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

ALLE PRODUCTEN
Dancing Queen

Tot vervelens toe werd ons als kind gevraagd een rechte houding aan te nemen. Met de off-shouldertrend zijn we blij dat we (bijna altijd) geluisterd hebben naar het advies. Op de dansvloer trekken we er een culotte bij aan zodat we bij elk goed nummer comfortabel door de knieën kunnen gaan!

ALLE PRODUCTEN
  • 1
  • 2

Ware liefde

Net zoals Romeo en Julia of Bonnie en Clyde zijn de jeans en zijden blouse onafscheidelijk. Om de relatie spannend te houden combineer je de stuks de ene keer met sneakers, de andere keer met hoge sandalen - afhankelijk van de situatie.

ALLE PRODUCTEN
Het middelpunt

Uli, redacteur: Het is geen geheim dat een korset je taille in de kijker zet. Ga nog een stapje verder en draag er een losse hoodie onderaan. Het effect van je slanke middel wordt alleen maar groter.

ALLE PRODUCTEN
  • gratis verzending en retour
  • veilige betaling
  • Gratis klantendienst
Naar de desktopversie
nederlands