Filter1

Darphin
Catalogus

56 artikelen weergegeven

Maak puur natuur onderdeel van je beautyroutine met Darphin

Een combinatie van het allerbeste dat Moeder Natuur te bieden heeft en geavanceerd wetenschappelijk onderzoek. Daar draait het bij Darphin om. Deze huidverzorgingsproducten helpen je eigen, natuurlijke schoonheid te versterken en zijn een prettige toevoeging aan je beautyritueel.

Een koninklijk erfgoed

Wil jij je huid koninklijk verzorgen? Dat kan! Eeuwenlang gebruikten de koninginnen van Frankrijk botanische en essentiële oliën in hun schoonheidsrituelen. Darphin formuleert producten op basis van diezelfde oliën. Hierdoor ontwerpen ze huidverzorging die puur natuurlijke krachten bevat.

Het begint allemaal met plantaardige ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Hieruit worden concentraten van de actieve bestanddelen gewonnen. Deze staan aan de basis van de hoogwaardige formules, die geen parabenen, minerale oliën, ftalaten of formaldehyde bevatten.

Dagelijkse verzorging

Wat wij vooral prettig vinden, is dat de producten van Darphin in iedere beautyroutine passen. Het maakt niet uit of je look minimaal & neutraal of glitter & glam moet zijn; met hun producten leg je de basis voor de perfecte make-up. Een mooi aangebrachte make-up begint namelijk met een gereinigde en verzorgde huid.

Voor het reinigen heeft het merk een uitgebreid assortiment met cleansing toners, balsems en gels, gericht op verschillende huidtypen. Hiermee zorg je voor een schone huid om de dag mee te beginnen en voor een gereinigde huid als je in bed stapt.

Voor de verzorging gebruik je een dagcrème waarmee je ook de perfecte basis voor je make-up kunt creëren. Aan het eind van de dag garanderen de nachtcrèmes dat niet alleen jij, maar ook je huid een extra goede nachtrust krijgt.

Eerste hulp bij huidproblemen

Mee-eters, droge of juist vette huid, schilfers, jeuk... We hebben er allemaal weleens last van. Darphin biedt een uitgebreid assortiment met huidverzorgingsproducten waarmee je dit soort ongemakken kunt behandelen, zodat je huid weer rustig en egaal wordt. Een paar aanraders:

  • Last van een rode, geïrriteerde huid? De producten uit de Intral-collectie zijn speciaal bedoeld om je huid te kalmeren én bieden bescherming tegen de schadelijke invloed van luchtvervuiling.
  • Donkere kringen rond je ogen na een nachtje doorhalen? De oogcrèmes geven je snel weer een frisse look.
  • Is je huid oneffen en gevlekt? Combineer één van de emulsies om de oneffenheden te verbergen en een essentiële olie voor een optimaal resultaat.
  • Lijntjes als gevolg van veel lachen en genieten? De producten uit de Exquisâge-collectie bevorderen de productie van collageen, waardoor fijne lijntjes verminderen.

Kies je graag voor natuurlijke ingrediënten? Darphin heeft een fijne collectie gezichtsverzorging van hoge kwaliteit voor de huid die soms wat extra liefde nodig heeft, maar ook voldoende verzorging biedt voor de normale huid.