Filter1

DRYKORN
Catalogus

926 artikelen weergegeven

DRYKORN: eigenzinnige designs voor modebewuste mannen en vrouwen

Dit Duitse merk heeft een sterke identiteit en weet hoe modestatements gemaakt worden. De collecties worden gemaakt met exclusieve materialen en hoogwaardig vakmanschap. DRYKORNs eigenzinnige designs zitten vol unieke details en felle kleuren, die alle op hun eigen manier indruk maken. 

Een wereldwijd, onafhankelijk en zelfverzekerd imago

Bij DRYKORN worden succesformules gecombineerd met moderne trends, en vervolgens in een nieuwe vorm gegoten. Het resultaat? Meesterwerken waarmee je moeiteloos je gevoel voor stijl en individualiteit kan uitdrukken. De ontwerpen laten steevast een goede indruk achter. 

Het assortiment leent zich uitstekend voor het samenstellen van expressieve outfits. Van knaloranje en violet tot neongroen en geel, aan spectaculaire kleuren is geen gebrek. Ook de strakke plooien, lederlooks en T-shirts met architectonische afbeeldingen zijn ideaal voor wie graag een fashionstatement maakt. Dit sluit helemaal aan op de vooruitstrevende visie van het merk: “Het leven is te kort om spijt te hebben.” Wij zijn fan.

Zo creëer je een statement-look met uitgesproken kleuren

DRYKORNs gewaagde kleuren zijn niet ‘zomaar’ kleuren, ze zijn een statement. Neem ze op in je outfit en je maakt meteen een zelfverzekerde indruk. Als je voor kleur kiest, wees dan niet bang om er écht voor te gaan. Pak bijvoorbeeld een kleurenwiel erbij en match kleuren met hun tegenpool. Paars en geel, roze en groen, blauw en oranje; dankzij het inherente contrast zijn dit ultieme combinaties.

Een andere coole optie is colourblocking. Met behulp van een kleurenwiel kun je kiezen voor kleuren die dicht bij elkaar liggen en elkaar aanvullen. Onze favoriete kleurcombinatie is paars, felblauw en turkoois. 

Outfit-ideeën voor een avondje uit in neon 

Zodra het laatste daglicht plaatsmaakt voor frisse avondlucht en neonlichten, verandert de sfeer. Stel een persoonlijke outfit samen die bij jouw idee van een heerlijke avond past. Of je nu de nacht wegdanst in een little black dress of ontspannen met een drankje op de bank hangt in een zachte trui, DRYKORN heeft de kleding die je zoekt. De collecties hebben een metropolitische allure en laten je wegdromen naar levendige wereldsteden. 

Ga je eropuit? Zwart is chic, elegant en een lievelingskleur van velen. Voeg een neonkleurig item toe aan je feestoutfit en weet zeker dat je opvalt in een zee vol feestgangers. Is subtiel niet jouw ding? Maak de straten onveilig in een neonkleurige jumpsuit of volledig neonkleurig maatpak.