Betalen na ontvangst

Bij betalen na ontvangst kun je de artikelen in één keer achteraf betalen, zodat je eerst kan bepalen of je de complete bestelling wilt houden of deze (gedeeltelijk) wilt retourneren.

Om te bestellen en na ontvangst te betalen doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
 2. Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
 3. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging
 4. Je ontvangt de goederen, de rekening en een overschrijvingsdocument
 5. Je hebt na ontvangst van de goederen 14 dagen de tijd om je factuur te betalen via het bijgesloten overschrijvingsdocument of via internet bankieren
 6. Vermeld hierbij alstublieft in het vakje vrije mededeling het 14-cijferige bestelnummer

Als je binnen de betalingstermijn van 14 dagen besluit om artikelen te retourneren, hoef je alleen de artikelen te betalen die je houdt. Als je pas na deze 14 dagen besluit om iets te retourneren verzoeken wij je om de volledige factuur te betalen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten wij het teveel betaalde bedrag dan terug op je rekening.

Bankgegevens van Zalando Let er alsjeblieft op om bij het overschrijven het 14-cijferige bestelnummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk.

 • Begunstigde: Zalando SE
 • Rekeningnummer: 179 6310767 68
 • Bank: Commerzbank
 • IBAN: BE 82 1796 3107 6768
 • BIC: COBABEBX

Schrijf alsjeblieft alleen je 14-cijferige bestelnummer in het vakje vrije medeling!

Betalen na ontvangst niet altijd mogelijk

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kan maken van de optie om na ontvangst te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kan maken van betalen na ontvangst, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling na ontvangst niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij je bieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen na ontvangst.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.