Je adres wijzigen?

In je persoonlijke account kun je jouw standaard factuur- en afleveradres instellen. Ga voor het aanpassen van je adres naar 'Mijn adresgegevens'.

Controleer je adresgegevens zorgvuldig, zodat je bestelling op het juiste adres geleverd wordt. Houd er rekening mee dat als je bij 'Standaard verzendadres' geen adres invoert, het factuuradres gebruikt wordt als afleveradres. Is het factuuradres afwijkend van het afleveradres, voer dan twee verschillende adressen in.

Je kunt een pakket ook laten bezorgen bij familie, vrienden of op je werk. Als je een kantooradres gebruikt is het niet nodig de bedrijfsnaam te vermelden.

Na het definitief maken van je bestelling, kan het afleveradres niet meer gewijzigd worden. Ook onze klantenservice kan dit niet meer voor je doen. Besteed dus extra aandacht aan het opgeven van het juiste adres.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.