Retourvoorwaarden

Alle goederen die binnen de betalingstermijn zijn afgerekend kunnen gedurende 100 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels.

Heb je op rekening besteld en wil je enkel de artikelen betalen die je daadwerkelijk houdt? Dan vragen we je de retourzending te doen binnen de betalingstermijn van 14 dagen. 

Voor artikelen in de uitverkoop gelden dezelfde retour voorwaarden.

Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Mocht je geen Zalando doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retourlabel goed zichtbaar is. 

Indien je een partnerartikel wenst te retourneren, dien je deze direct aan de partner te retourneren. Bij partner retourzendingen is het vooraf aanmelden van je retour niet nodig!


Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.