Heren
Kinderen

Catalogus van GAT RIMON

Maat
Merk
Prijs
1 items
Sorteren op:

Wanneer men het over Parijse kleding heeft, dan weet u dat u zich aan iets exclusiefs en iets goeds mag verwachten. En dat geldt ook meer dan ooit voor het label Gat Rimon. De Franse hoofdstad is de bakermat van Gat Rimon, een merk van prachtige dameskleding. Unieke vrouwelijke stukken toveren dit merk om tot een absolute must in de kledingkast van de moderne en modebewuste vrouw. Het merk is ondertussen ook uitgegroeid tot een vaste internationale waarde, getuige de massale belangstelling in de internationale pers.

Gat Rimon, maak de vrouw in uzelf wakker

Dit unieke vrouwenmerk bestaat hoofdzakelijk uit jurken. U vindt zowel zomerjurken, galajurken, jerseyjurken, maxi-jurken als zakelijke jurken. Dit merk richt zich dus tot iedereen die er, ongeacht de gelegenheid, elegant en vrouwelijk wil bijlopen. Bovendien vindt u in de collectie jurken een groot aanbod aan kleuren en patronen, wat Gat Rimon kleding nog eens spannend maakt ook! Naast de jurken vindt u ook shirts en tops die er net als de jurken prachtig uitzien en van uitstekende kwaliteit zijn gemaakt. Hetzelfde geldt voor de bloezen, tunieken en rokken. Naast de gewone kleding vindt u op Zalando ook een kleurrijke outlet collectie. Het verfijnd afgewerkte assortiment Gat Rimon kleding brengt uw vrouwelijkheid naar boven en is het bewijs dat kleding absoluut kan helpen om u beter in uw vel te voelen. Ontdek snel op Zalando hoe u die vrouwelijke droom kunt verwezenlijken.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.