accountaccountbagbagzalando logomenu
Carte bleue

Azuurblauw, diep indigo of klassiek navy: blauw is een winnende kleur en daarom mag en kan het ook van kop tot teen. Op zoek naar een matchende kleur? Blauw staat stijlvol met bruine accessoires die het monotone effect breken.

ALLE PRODUCTEN
De getuige

Als je 'Best Man' bent op een trouw dan staat uit nervositeit het zweet je makkelijk in de handen. Om in elk geval blijk te geven van een beetje 'koel' is een linnen kostuum een goede keuze. Tijdens de ceremonie hou je je hemd mooi dichtgeknoopt met strikje erop, als het feest losbarst kan de outfit ook los.

ALLE PRODUCTEN
Maneki neko

We voelen ons gelukskatjes - Maneki neko's - als we onze slippers ook naast het zwembad kunnen dragen. De zwemshort ruilen we wel om voor een short - in stoere legerprint - en een relaxed T-shirt. Geld voor een fris pintje onderweg steken we in een heuptasje dat we voor de gelegenheid rond de schouder dragen.

ALLE PRODUCTEN
Beach boys

Dan, redacteur: Op het strand in Ibiza of gewoon aan het zwembad in de tuin, het recept blijft hetzelfde: vrienden, frisse pintjes, een tropische playlist en deze outfit. Teenslippers, zonnebril op, tanktop en zwemshort. Hallo aangenaam zomertje!

ALLE PRODUCTEN
  • gratis verzending en retour
  • veilige betaling
  • Gratis klantendienst
Naar de desktopversie
nederlands