Kleding

Kindershirts & -tops

Filter

5,348 artikelen weergegeven

Kindershirts vindt u allemaal hier in de online webshop op Zalando.be! Wij bieden u een zeer divers en veelzijdig assortiment aan kindershirts, namelijk van t-shirts, poloshirts, shirts met lange mouwen tot blouses, tunieken, overhemden en tops. Shirts zijn één van de belangrijkste kledingstukken voor kinderen. De prints zijn net zo fantasierijk en speels als de gedachtegang en handelingen van een kind. Ook is er een grote keuze in vrolijke en basic kleuren als zwart, bruin, beige, wit, grijs, knalblau, turquoise, helblauw, smaragdgroen, mosgroen, felgeel, oranje, rood, fuchsia, pimpelpaars, goud, zilver en talloze kleurencombinaties! Een kind speelt graag en de kinder shirts op Zalando zullen ze daarin zeker niet beletten!

Kindershirts - Net zo creatief, speels en fantasierijk als een kind zelf!

Met kwalitatieve stoffen, het beste van het beste, als linnen, polyester, viscose en katoen wordt er een excellente stijfheid/elasticiteit verhouding gewaarborgd. U hoeft ook niet bang te zijn dat de kleding snel zal scheuren of de kleur vaal zal worden wegens de uitstekende scheurweerstand en slijtweerstand van de kindershirts . Zo kunnen uw kinderen zorgeloos rondspelen. Nog een fijn pluspunt is dat Mix and match de kindershirts met andere prachtige kinderartikelen als kinderjeans en kindervesten. Bekijk snel de uitgebreide kinder shirts collectie online op Zalando.be!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.