Filter

Kindersokken & -kousen

647 artikelen weergegeven

Kinderkousen- zijn functioneel, comfortabel en houden de kindervoeten lekker warm wanneer het wat kouder is. Daarnaast zijn ze niet alleen verkrijgbaar in kleuren als zwart en wit, maar ook in vrolijke prints, designs en kleuren als roze, groen en blauw. Hierdoor wordt het vast en zeker een feestje voor uw zoon of dochter om deze kinderkousen te dragen! De kinderkousen zijn gemaakt van kwalitatief goede stoffen als wol en katoen, waardoor ze fijn zitten en lang mee gaan. De kinderkousen collectie op Zalando.be bestaat onder andere uit sokken, kniekousen en panty's. Vandaar dat u zowel voor uw zoon, dochter, nichtje of neefje terecht kunt bij dit assortiment. Hiernaast hebben we bij Zalando nog meer leuke producten voor kinderen zoals mooie zomerschoenen, ondergoed en mutsen om te dragen in de zomer en winter. Deze kinderkousen kunnen mooi gecombineerd worden met stoere kinderjeans of een leuk jurkje. Bent u benieuwd naar deze collectie? Neemt u dan snel een kijkje op Zalando.be voor het assortiment en maak uw kinderen blij met iets moois!

Kinderkousen - Comfortabel en functioneel geschikt voor elk kind!

De kinderkousen op Zalando.be zijn verkrijgbaar voor bijna elk kind. Ze zijn namelijk te verkrijgen voor baby's van nul tot twee jaar, kinderen van twee tot negen jaar en tieners tussen de negen en zestien jaar.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.