Catalogus van Liebeskind Berlin

Filter (1)

162 artikelen weergegeven

Het merk Liebeskind werd geboren in Berlijn, het hartje van Duitsland. Uiteraard is het merk zeer gekend in haar eigen land maar ondertussen gaan de Liebeskind collecties al ver over de grenzen heen. Het bedrijf heeft eigenlijk drie directeurs maar daarnaast staan nog eens twee extra ontwerpers op de loonlijst om de unieke ontwerpen van Liebeskind te verzorgen. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is de passie om unieke lifestyle elementen te ontwerpen. De collectie van Liebeskind is groot want men heeft naast de collectie tassen ook schoenen, sjaals, riemen kortom een hele reeks die speciaal ontwerpen werd om de Liebeskind klanten nog beter te kunnen dienen.

Prachtige lederwaren van Liebeskind bij Zalando

Liebeskind kiest voor kwaliteit en elegantie De Liebeskind tassen worden vervaardigd uit het Santiago leder. Dit materiaal is uitermate zacht en geeft een gladde afwerking. Er zijn diverse vormen en groottes van de tassen en elk zullen ze u ongetwijfeld kunnen assisteren bij één of andere gelegenheid. De basis van het Liebeskind succes is dan ook de extreem hoge kwaliteit van hun producten. Minderwaardige materialen komen in dit bedrijf niet binnen en dit zorgt ervoor dat hun klanten perfect weten wat ze kopen. Liebeskind klanten zijn klanten voor het leven want iedere klant wil na zijn Liebeskind tas geen enkele andere tas meer. De verschillende dessins en kleuren resulteren in het feit dat Liebeskind voor ieder individu wel een geschikt exemplaar heeft. Zowel de liefhebbers van het klassieke model als de modernere types vinden hun gading in deze collecties. Liebeskind volgt de trends maar zorgt er tegelijkertijd voor de basiselementen niet uit het oog te verliezen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.