Dames
Heren
Merk
Leeftijd
Prijs
1 items
Sorteren op:

Le Temps des Cerises Junior, het is een hele mond vol maar dit label heeft u dan ook minstens evenveel te bieden. Le Temps des Cerises is een Frans modelabel dat zich sinds zijn ontstaan in 1998 elk jaar opnieuw tracht uit te vinden. In de begindagen bracht het voornamelijk jeanswear op de markt. Ook vandaag nog vormt dit nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie. Maar jaar na jaar is het zich ook meer op andere domeinen gaan specifiëren. Een uitgekiend aanbod aan "menswear" en up-to-date vrouwenmode is het resultaat. En natuurlijk konden ook de kinderen niet aan hun lot worden overgelaten. Daarom kan u voortaan kiezen uit een rijk aanbod kinderkledij van Le Temps des Cerises Junior. Want uiteindelijk wil u ook gewoon dat uw kinderen lekker modieus voor de dag komen. En dat kan perfect met de stukken uit de collectie van dit Franse label. Ontdek als de bliksem het online aanbod op Zalando.be.

Le Temps des Cerises Junior op maat van ieder kind

Laat uw juniors thuis kiezen uit een uiterst modieuze collectie. De designers hebben hierbij oog voor nieuwe trends en vertalen dit feilloos naar vlotte draagbare designs. Levendige kleuren zoals rood, blauw, en groen komen veelvuldig naar voor in de collectie van Le Temps des Cerises Junior. U kan hier steeds terecht voor kleding op maat van jonge kinderen en tieners. Kies uit het aanbod jeans, t-shirts, jurkjes, jassen en nog zo veel meer.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.