Dames
Kinderen

Catalogus van Ljung

 • Maat
 • Merk
 • Prijs
 • Kleur
 • Collectie
 • Materiaal
 • Binnenvoering
  2 items
  |Sorteren op:

  Ljung gaat er prat op een lancune te hebben gevuld in het aanbod 'menswear'. De visie en uitstraling van dit jonge label zijn dan ook vernieuwend. Het verhaal begon in 2006. Marcus Larsson, hoofdontwerper bij dit label, droomt van een geheel nieuwe benadering van de fashion-industrie. Een benadering gebaseerd op inspiratie, expressie en een buitengewone drang om te vernieuwen. Het resultaat is een uitgekiende collectie 'menswear' die er helemaal staat. Het multifunctionele karakter van de collectie is volgens Larsson de ontbrekende puzzel in het geheel. Het maakt dat het modehuis in zijn segment geen concurrentie hoeft te vrezen. Ontdek zelf het levenswerk van Larsson en raadpleeg de collectie van Ljung online op Zalando.be.

  Ljung voor hippe en moderne mannen

  De collectie gaat gepaard met een geheel eigen levenswijze. Kleding op maat van moderne en intelligente mannen die compromisloos in het leven staan. Met de kleding van Ljung geeft u antwoord aan een multifunctionele samenleving. Hoe complex uw leven er ook uitziet, met de kleding van Ljung staat u steeds stevig in uw schoenen. Elke man heeft nood aan minstens drie kwalitatieve hemden. Kies daarom voor de hemden van dit eigenzinnige label. De hemden zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden, zowel formeel als op het vlak van vrije tijd. Met de jassen uit het aanbod geeft u blijk van goede smaak. Aansprekende designs waarin u zeker gezien wil worden zijn hier uw deel. En ook voor een kwalitatieve chino bent u hier aan het aangewezen adres. En geef voortaan een rondje op café met een portefeuille van dit label in uw handen.

  Klantenvoordeel

  Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

  Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

  Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.