Catalogus van Marc Jacobs

Filter (1)

91 artikelen weergegeven

Marc Jacobs is de meester van moderne mode

Marc Jacobs maakt al decennialang de mode die in een eigen wereld lijkt te leven. Met zijn onfeilbare visie, ongewoon, on-trend en offbeat, creëert hij een nieuwe dimensie waarin alles mooier is. Met decadente details, dromerige parfums en kleding die puur plezier uitstraalt wordt alles in handen van deze moeiteloze trendsetter de ultieme luxe, en liefde op het eerste gezicht. Wie de wereld verrijkt met zilverkleurige kniehoge laarzen en gekke gestreepte bomberjacks, die verdient een ereplaats in de collectie van iedere modeliefhebber, groot en klein. Want ook voor de kids is er een eigen lijn van Marc Jacobs.

Plezier, luxe en decadentie in de wereld van Marc Jacobs

Eerder ongewoon chic dan uitgesproken cool, zit er een onnavolgbare nonchalance in de collecties van Marc Jacobs. Dit is voor het feestje, voor de citytrip of de doordeweekse dag waarin je precies doet wat je wilt. Je look is niet van deze tijd en nooit op zijn plaats. Het zal altijd anders lijken. Rokken in ongewone lengtes, of asymmetrisch. Met hakken die misschien niet eens echt sexy hoeven zijn, maar je wel die edge geven. T-shirts in semi-transparante materialen of overgoten in een regenboog aan pailletten.

Zonnebrillen voor glamour, magie en mysterie

Hier mag een polkadot blouse spelen met een kanten jurk, en mogen sneakers net zo hard dansen als een paar hoge hakken. Zelfs de handtas lijkt een vreemde eend in de bijt. Met de juiste glamour zonnebril met gekleurde glazen en glanzende monturen is dit de magie en het mysterie van de langste clubnachten. Alles en niets past bij elkaar en toch klopt het beeld altijd. Marc Jacobs is de meester van de verfijnde en eclectische look die net zo gedurfd creatief als draagbaar is. Superzacht bont in spectaculaire kleuren, broches en armbanden waar een ekster jaloers op zou zijn. Marc Jacobs is technische perfectie, de ultieme trends, waterdichte stijl en simpelweg majestueuze mode.