Filter1

Miss Sixty
Catalogus

63 artikelen weergegeven

Heeft u problemen bij het vinden van goed passende jeans? Zien de jeans die u meeneemt naar de pashokjes er altijd geweldig uit maar krijgt u ze nooit goed over de heupen heen? Probeer jeans van Miss Sixty! Miss Sixty werd bedacht om dit soort problemen te omzeilen. Als grondleggers van denim kledij voor vrouwen hebben zij een revolutionaire "stretch-denim stof" op de markt gebracht. De "Tommy", een denim broek met 5 zakken voor vrouwen gemaakt uit deze stof, groeide uit tot een wereldwijd succes. De collectie is flink uitgebreid en bestaat naast de jeansen ook uit tffe kleedjes, t-shirts met print, winterjassen en nog veel meer. Miss Sixty werd opgericht in 1991 en is ondertussen uitgegroeid tot een wereldbekend modemerk. Vandaag vindt u bij Miss Sixty een breed arrangement aan kleren voor jonge en jong volwassen vrouwen. De naam Miss Sixty wordt verklaard door de retro 60er stijl die zij hoog in het vaandel dragen. Miss Sixty wordt ook verkozen door tal van wereld sterren zoals onder andere Mischa Barton en Emma Watson.

Miss Sixty is nu ook verkrijgbaar bij Zalando!

In onze collectie kan het modemerk Miss Sixty natuurlijk niet ontbreken. Via onze website kunt u heel makkelijk Miss Sixty kledij vinden in uw maat. Groot of klein, jong of oud, via de linker menubalk op onze website kunt u makkelijk zoekparameters instellen die u helpen om sneller het gewenste kledingstuk te vinden. Klantentevredenheid is uitermate van belang bij Zalando en dat maken we graag duidelijk aan onze klanten. De prijzen die op onze website verschijnen zijn dan ook de prijzen die wij u zullen aanrekenen. Er komen geen verdoken verzendingskosten aan te pas vooraleer u op de betalingsknop heeft gedrukt! En indien het kledingsstuk toch niet past zoals u had gehoopt of u bent niet tevreden met uw aankoop nemen wij ook de verzendingskosten voor onze rekening. Zo zeker zijn wij van onze kwaliteit!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.