Heren
Kinderen

Catalogus van Mountain Hardwear

 • Merk
 • Prijs
  1 items
  |Sorteren op:

  10% korting bij onze nieuwsbrief!

  Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

  De kledij en attributen van Mountain Hardwear zijn onontbeerlijk voor iedereen die graag buitenkomt in guur weer. Regen en koude hoeven U niet meer binnen te houden, met kledij van Mountain Hardwear komt u waar u wil zijn. Bovendien zijn alle kledingstukken in diverse kleuren en maten verkrijgbaar, naast functioneel zijn is deze kledij ook nog mooi om zien. De kwaliteit is optimaal. Mountain Hardwear bestaat zowel voor dames als voor heren. Sportief zijn betekent bij Zalando ook individueel zijn en opvallen door eigenzinnige ontwerpen. Bij de keuze van uw outdoorjas, fleece of regenjas kunt u uw persoonlijkheid ook tentoon spreiden door onze diverse modellen, kleuren en maten. Flashy geel, blauw of paars of hebt u liever stijlvol zwart? U vindt uw keuze bij Mountain Hardwear.

  Bij Mountain Hardwear vindt u niet alleen bovenkledij.

  Laat u verrassen door onze blouses en tops. Ook broeken ontbreken niet in ons gamma, tijdloos en degelijk. U kunt de sportieve jassen makkelijk combineren met uw dagelijkse outfit, ook op weg naar kantoor kan het immers behoorlijk koud zijn. Ook mutsen en handschoenen zijn een must-have in de winter, die kunt u ook terugvinden bij Mountain Hardwear. Plant u een uitstap naar de sneeuw, bij Mountain Hardwear kunt u ook uw oerdegelijke skibroek vinden. De functionaliteit van onze kledij is ongekend, let ook op de fijne details. Geniet ervan om buiten komen, de wind en regen op uw gezicht te voelen, in comfortabele omstandigheden. Dan kan met onze kledij van Mountain Hardwear, onontbeerlijk voor mensen die graag buiten komen, ongeacht het weer.

  Klantenvoordeel

  Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

  Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

  Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.