Filter1

One Teaspoon
Catalogus

22 artikelen weergegeven

Wat stijl betreft is de collectie van One Teaspoon niet in één woord te vangen. Het is een gevarieerde verzameling van kleding die gemaakt werd voor vrouwen die zich kleden zoals ze zijn; passioneel en apart. Geen enkel stuk uit deze kledinglijn is vergelijkbaar met andere merken en daarmee heeft One Teaspoon een waardevolle troef in handen. De stoffen die de ontwerpers gebruikten om tot dit bonte equipe te komen zijn vaak voorzien van opmerkelijke prints die je zelden ziet. Er werd gekozen voor soepel viscose en sterk polyester wat lekker aanvoelt bij het dragen en ervoor zorgt dat de pasvorm blijvend is. Ze pakken uit met het evenwichtige bewustzijn van de vrouw die hen draagt, de ene keer nonchalant en losjes, de andere keer strak en zakelijk.

Toon je eigenheid met One Teaspoon

Toch hebben al de stukken uit deze collectie één ding gemeen; ze zijn kwalitatief ontzettend sterk. Indien u nog niet helemaal zeker bent van uw keuze of u wilt later beslissen, samen met uw partner of vriendin, kunt u de stukken even laten rusten in uw verlanglijstje. U kunt daarna uw kledingstuk van One Teaspoon op een eenvoudige manier bestellen zodat u het binnenkort met trots kan dragen. Indien u graag iets draagt wat uniek, gedurfd en apart is, is dit de beste keuze die u kunt maken. Kijk dus snel eens in de collectie van One Teaspoon bij Zalando!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.