Hoe zou de ideale kledij eruit zien om eens lekker te ontspannen op een luie zondag? Met die vraag worstelden Henry, Knut en Thomas, drie Noorse studenten in de fleur van hun leven in 2007. Ze waren het vrij snel eens met elkaar. Wat als we nu eens een trainingsvest en een trainingsbroek uit één stuk zouden maken? Onepiece was meteen een feit. De drie vrienden investeerden hun hele hebben en houden in het project. Daar hadden ze dan ook alle reden toe. Het idee van deze jumpsuits was dan ook revolutionair te noemen. Het trio werkte zich gedurende twee jaar uit de naad en ontworpen verschillende Onepiece jumpsuits voor hun eerste collectie. De afgewerkte exemplaren verkochten ze dan aan vrienden en familie, die enthousiast reageerden. Onepiece was op weg om een groot succes te worden. In feite hebben ze zelf amper reclame hoeven te maken. Het principe van online mond-tot-mondreclame deed goed zijn werk. In de zomer van 2009 raakten sociale media stilaan ingeburgerd. Enkele bloggers vertelden daarbij over hun ervaringen met Onepiece en ook op de sociale media waren de jumpsuits van Onepiece voer voor stevige discussies. 2010 luidde dan ook het jaar in van de definitieve doorbraak. De jumpsuits van Onepiece werden een echte hype in Noorwegen. Jongeren begonnen de kledij nu zelfs te dragen in het uitgaansleven en ook het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa begon stilaan kennis te maken met het label. Onepiece was voortaan een lifestyle statement. Het trio heeft zich ondertussen volledig gestort op de ontwikkeling van nieuwe kledij en trends. We gaan dus zeker nog van hen horen.

Onepiece verkoopt een uniek product

Onepiece is uniek in zijn soort. Het toont nogmaals dat in de modewereld alles mogelijk is met een goed idee. Want geef nu toe, deze jumpsuits zijn gewoon een brilliant idee. Het draagcomfort is onovertroffen en ook de ritssluiting aan de voorkant is goed gezien. Wil u zelf eens kennis maken met deze jumpsuits, dan kan dat. Op Zalando.be kan u kiezen uit een ruime collectie jumpsuits van dit Noorse label. Mogen wij u alvast veel plezier wensen bij het shoppen op Zalando.be.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.