Mode

Populaire filters
343 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Breng la dolce vita in je garderobe met OVS

OVS is al lange tijd een grote naam in zijn land van herkomst, Italië. OVS bewijst dat fun en mode hand in hand kunnen gaan met items die de tijdloze, elegante Italiaanse stijl combineren met de laatste trendy kleuren en prints. OVS is een merk voor iedereen. Het biedt een ruime keuze aan dames-, heren- en kinderkleding, van casual jeans tot elegante blouses en van uitgesproken prints tot neutrale must-haves. Naast de uitgebreide kledingcollecties vind je er ook talrijke accessoires die modieus gecombineerd kunnen worden met je favoriete outfits.

Met OVS kies je voor Italiaanse topkwaliteit en waan je je meteen in zuiderse sferen. Bekijk snel het volledige assortiment op zalando.be.

Mix and match met OVS

Het uitgebreide productassortiment van OVS wordt niet alleen gekenmerkt door onderscheidende ontwerpen, aandacht voor detail en hoge kwaliteit, maar ook door stijl en voortdurende vernieuwing. Daardoor kun je heel gemakkelijk mixen en matchen en creëer je steeds opnieuw een verfrissende, trendy look.

Bovendien werkt het merk vaak samen met bekende ontwerpers, wat resulteert in bijzondere collecties en must-have items. Zo heb je nog meer combinatieplezier en kun je je garderobe steeds aanvullen met unieke stukken.

Een uitgebreide collectie aan kinderkleding

OVS voorziet in een uitgebreid assortiment aan kinderkleding. De OVS kinderkleding bevat collecties voor pasgeborenen, jonge kinderen en tieners.

Dankzij OVS draag je dagelijks die Italiaanse stijl. Een casual, trendy stijl voor mannen, vrouwen en kinderen, waarmee je je eigen persoonlijkheid en stijl volledig tot uiting kunt brengen. Tover je kids om in echte fashionista’s en kleed ze volgens de laatste mode.

Leuke prints en toffe kleuren zorgen voor speelse en dynamische looks. Zo ontdekt je kind al snel de fun van kledingstukken te combineren. Laat hen experimenteren om hun eigen persoonlijkheid en stijl volledig tot uiting te brengen.

Voor sportieve kids zijn er de stoere