Heren
Kinderen

Catalogus van Passigatti

Merk
Prijs
1 items
Sorteren op:

Toffe accessoires kunnen een extra dimensie toevoegen aan uw outfit. Kies daarom voor de sjaals en halsdoeken van Passigatti voor de meest verfijnde look die u zich kan inbeelden. Dit Duitse label werd opgericht in 1950 door Giorgio Passigatti, een designer met Italiaanse roots. Kies uit een collectie sjaals en halsdoeken, waarmee u een bijzonder gevoel voor stijl en mode tot uiting brengt. Dit Duitse modelabel weet te overtuigen door het gebruik van hoogwaardige materialen en een perfecte manuele afwerking. De collectie werd onderverdeeld in verschillende lijnen op maat van iedere vrouw. Sposa staat voor pure glamour. Ideaal voor feestelijke gelegenheden. De Passigatti lijn staat dan weer voor vrouwelijke ontwerpen, waarmee u al uw natuurlijke charmes feilloos uitspeelt. Ontdek vandaag nog deze unieke collectie op Zalando.be.

Sjaals en halsdoeken voor de optimale look

Wat meteen opvalt is het gevarieerde gebruik aan kleuren. Er zijn dus steeds sjaals beschikbaar op maat van iedere outfit. Combineer met een kleurrijke blouse voor een optimale look. Ook het gebruik van speelse patronen en prints is in heel de collectie een constante. In feite is iedere sjaal of halsdoek een kunstwerk op zichzelf. Maar u kan alvast op beide oren slapen. U hoeft niet diep in de buidel te tasten om in het bezit te komen van een trendy halsdoek, sjaal of muts. Geniet van democratische en eerlijke prijzen op maat van elk budget. Met een sjaal en halsdoek van Passigatti geeft u iedere outfit een persoonlijke look. Op die manier komt u steeds origineel voor de dag.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.