Op zoek naar kledij waarmee u echt het verschil maakt? Dan maakt u best nog vandaag een keuze uit de collectie 'menswear' van Peter Werth. Dit label schijnt al meer dan 35 jaar fel aan het firmament van de modewereld. Sindsdien staat het synoniem voor al het goede dat Groot-Brittanië ons op het vlak van mode te bieden heeft. Oprichter Peter Werth legde dan ook een bijzonder parcours af alvorens dit modehuis op te richten. Deze flegmatieke Brit was al gauw schoolmoe en zocht zijn heil in het nachtleven van Berkeley. Daar kwam hij al snel in contact met de fine fleur van het Verenigd Koninkrijk: kunstenaars, aristocraten, bekende mensen uit de showbizz,... Ze passeerden er allemaal de revue. Deze ervaring zou later een onuitputtelijke bron aan inspiratie vormen om chique 'menswear' en accessoires op de markt te brengen.

Peter Werth; Voor een stijlvol voorkomen elke dag.

Met de stukken uit de collectie van Peter Werth kiest u voor de typische Britse stijl, waarmee u steeds tijdloos elegant voor de dag komt. Geniet van chique designs die uw outfit steeds ten goede komen. Daar zijn de shirts misschien wel het ultieme bewijs van. Op zomerse dagen komt u met een shirt of polo van Peter Werth steeds spik en span voor de dag. Verder kan u hier terecht voor een compleet aanbod 'menswear'. Van broeken tot stijlvolle hemden. En wie op zoek is naar een elegant ogende zomerjas mag die zoektocht alvast staken. Die vindt u gewoon hier op Zalando.be.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.