De petite-collectie

Onze guide voor de nieuwste trends in jouw maat.

Alles bekijken

Getailleerde jassen

Ontdek onze selectie jassen en update jouw wintergarderobe.

Bekijk de collectie

Seizoensfavorieten

Aanbevolen:

Tips waardoor je langer lijkt

Ben je het ook zo beu dat die oversized T-shirt er eigenlijk uitziet als een kleedje of dat de maxijurk, die je op het oog had, eerder de vloer proper houdt? Vrouwen met een kleiner gestalte herkennen deze problemen meteen, maar deze struggle stopt nu.
Enkele tips voor de petite girls onder ons:

#1 Draag hakken. Ik weet het: hakken dragen is niet zo gezond voor je voeten en eigenlijk speel je met deze tip ook een beetje vals. High heels geven je niet enkel wat centimeters meer; ze geven je ook extra zelfvertrouwen, langere benen en een strakkere kont. Wat wil je nog meer?!
#2 Draag schoenen in dezelfde kleur als je broek. Dit is een alom bekende truc, zorg dat het oog niet stopt op een bepaald punt, maar helemaal doorloopt naar beneden. Dit doet je benen gegarandeerd langer lijken, dus show those legs!
#3 Draag rokken en broeken met een hoge taille. Deze zullen je benen optisch verlengen. Kies daarnaast ook voor een nauw aansluitende broek of rok. Een losser exemplaar doet je al vlug kleiner lijken.
#4 Vermijd reacties als ‘die handtas is met dat meisje op stap’. Zorg dus dat je accessoires nooit té groot zijn. Ga ook voor een kleine of middelgrote handtas zodat deze in verhouding is met je lichaamslengte.
#5 Een laatste ultieme tip: rol je broekspijpen een klein beetje op zodat je kuit lichtjes zichtbaar is. De kuit is het smalste deel van je been. Hierdoor zal je er niet enkel langer maar ook slanker uitzien. Van een win-win gesproken!

Verberg

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.