Populaire filters
2.754 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Pull&Bear: voor jonge mensen die hun eigen weg gaan

Pull&Bear staat wereldwijd bekend om hun ontspannen en speelse stijl. De kleding is gebaseerd op internationale trends en straatmode. Het merk richt zich vooral op tieners en jonge volwassenen die meegegroeid zijn met het merk en dol zijn op de eclectische kleding.

Jeugdige kleding voor overdag en ‘s avonds

Pull&Bear ontstond in 1991 in Spanje; intussen zijn er wereldwijd meer dan 850 winkels. Het merk heeft vanaf het begin kleding voor jonge mensen met hart voor het milieu en de mensen om hen heen ontworpen. Hou je van mode en trek je je niets aan van stereotypen? Hou je van casual kleding en wil je je gewoon lekker voelen in je kleren? Dan is dit het merk voor jou.

Voor iedere collectie combineert het merk de nieuwste internationale trends met invloeden van de straat- en clubmode. De kleding is altijd comfortabel en ongedwongen, maar heeft een compleet eigen stijl. Je kunt de kleding overdag én ‘s avonds dragen. Tijdens je werk en vrije tijd.

Duurzame kleding voor jonge mannen en vrouwen

Pull&Bear houdt zich bezig met het milieu. Het merk ontwerpt steeds meer duurzame producten, onder andere door energiebesparend te produceren. In 2025 zal 80% van de energie die het merk gebruikt groen zijn; het zit nu al op 45% wereldwijd. Het label is ook een groot voorstander van hergebruik van kledingstukken en materialen. In 2050 wil het merk helemaal broeikasgasneutraal werken.

Vrouwen kunnen bij dit Spaanse merk terecht voor kleding tot en met maat 44, schoenen en accessoires als tassen en portemonnees. Mannen hebben ruim de keuzes uit kleding en schoenen. Je kunt dus lekker aan het combineren slaan.

Geef je outfit een dynamische uitstraling

Sneakers maken je sportieve of relaxte outfit af, maar trek ze ook eens aan bij een mooie broek off speel met texturen voor een dynamische look. Combineer bijvoorbeeld een grofgebreide trui met skinny jeans of een chino. Een verrassende combinatie voor vrouwen is een (korte) rok met een hoody.

Zin in iets anders? Ga dan voor een kledingstuk in een neonkleur. Overdag kun je zo’n felle kleur prima combineren met de wat neutralere kledingstukken van Pull&Bear. Doe bijvoorbeeld een neon sweatshirt aan bij een mooie broek of rok. Als je voor casual gaat, trek je favoriete jeans dan aan bij een neon kledingstuk. En vanwege de techno-uitstraling is neon natuurlijk perfect als je gaat stappen.