Filter1

Rapisardi
Catalogus

36 artikelen weergegeven

Kleding zegt veel over iemands karakter, maar schoenen onthullen vaak even veel, misschien zelfs meer. En dat heeft het exclusieve Italiaanse merk Rapisardi begrepen. Speciaal voor dames maakt dit bedrijf uit Florence al sinds de jaren 60 exclusieve schoenen van hoge kwaliteit. Het hele gamma straalt bovendien een zwoele zuiderse sfeer uit die het dragen van dit merk alleen maar spannender maakt. Wereldwijd dragen vrouwen met pit zoals u deze schoenen. Bovendien is de verhouding prijs-kwaliteit zeer gunstig. Waarom zou u als stijlvolle vrouw niet meedoen met deze trendy levensstijl?

Rapisardi, Italiaanse schoenenmode voor vrouwen zoals u!

De collectie schoenen van deze Italiaanse grootmeester bestaat uit pumps, sandalen en high heels. En ook laarzen en enkellaarsjes maken deel uit van dit hoogstaande gamma. Vooral de sandalen met hak zijn erg kenmerkend voor Rapisardi en bestaan bovendien in een hele reeks kleuren en motieven. De enkellaarsjes hebben allemaal opvallende kleuren. Alle stukken bestaan uit zorgvuldig geselecteerd leer en worden op traditionele manier gemaakt, wat de prima kwaliteit verklaart. Wat verder opvalt is het zuiderse karakter van de schoenen, ideaal voor in de zomer of wanneer u op vakantie vertrekt. Maar ook de wintermaanden kunt u met Rapisardi opfleuren. Ontdekt u op Zalando hoe u Italië in huis kunt halen en laat u zich meeslepen in deze exclusieve schoenenwereld.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.