Kies voor het op en top Scandinavisch design van Resteröds . Dit hippe Zweedse label heeft er al een bewogen geschiedenis opzitten en is uitgegroeid tot een gerespecteerd label dat trendy mannenmode op de markt brengt. Het succesverhaal begon in het pittoreske Zweedse dorp Resteröds. De Mattson broers hadden net een tweedehands naaimachine op de kop kunnen tikken. In sneltempo ontwierpen de broers een collectie ondergoed en linnen. De Zweden waren er van bij de start helemaal gek op en al snel volgde uitbreiding. Dit label is ook vandaag zijn roots trouw gebleven. Kwalitatief ondergoed vormt nog steeds een belangrijke pijler in het aanbod. De knowhow en kennis van de gebroeders Matsson zijn gebleven, enkel het aanbod is de laatste jaren stevig gegroeid. Ontdek snel de collectie van Resteröds op Zalando.be.

Unieke collectie mannenmode van Resteröds op Zalando.be

U kan bij dit Zweedse label vandaag de dag terecht voor een compleet aanbod hedendaagse mannenmode. Om tegemoet te komen aan de wensen van iedereen werd de collectie opgedeeld in drie delen. De collectie 'Fashion' is de ideale bondgenoot voor mannen met een moderne levensstijl. De lijn 'Original' is gebaseerd op authentieke ontwerpen uit de begindagen met hedendaagse retouches voor een tijdloze look. Als laatste is er de collectie 'Classics'. Dit zijn de klassiekers waarmee het label groot is geworden. In het aanbod van Resteröds kan u terecht voor ondergoed in hippe eigentijdse kleuren. Raadpleeg ook zeker de klassevol ogende shirts uit het aanbod met leuke prints. De fraai ogende truien zijn dan weer makkelijk te combineren met een tight jeans.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.