Catalogus van Reusch

Filter (1)
    Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Kleur
  • Sportcategorie
  • Prijs
  • Materiaal
  • Print
  • Levering
26 items

Op zoek naar stevige sporthandschoenen? Dan moet u zeker eens langslopen in de collectie sporthandschoenen van Reusch. Het succesverhaal begint in 1934 wanneer Karl Reusch een eerste paar handschoenen op de markt brengt. Vanaf 1972 brengt het bedrijf ook keerpershandschoenen op de markt. Achteraf gezien een geslaagde productuitbreiding, want onder meer Sepp Maier werd wereldkampioen met deze handschoenen. En ook nu nog worden een groot deel van de wereldtitels behaald met deze handschoenen. Dankzij zijn rijke geschiedenis kan het bedrijf teren op een onuitputtelijke bron aan productkennis en metier. Het vertaalt feilloos kennis en knowhow uit het verleden naar het heden. Als geen ander begrijpt dit label de noden en wensen van zijn klanten. Niet enkel topsporters komen aan hun trekken in het gevarieerde aanbod. Ook amateurs vinden hier ongetwijfeld wat ze zoeken. Bij Reusch staat altijd de eindgebruiker centraal. Raadpleeg als de bliksem het aanbod op Zalando.be.

Sporthandschoenen voor topprestaties

Niks zo vervelend als een schijnbaar houdbare bal die u door uw handen laat glippen. Zeker wanneer het veld er nat en drassig bij ligt is het vaak lastig om een bal klemvast te kunnen pakken. Een reden te meer om over te schakelen op keepershandschoenen van Reusch. Nieuwe technologiën zorgen ervoor dat u in alle situaties een stevige grip op de bal houdt. Ook wie op zoek is naar degelijke en sportief ogende handschoenen is hier aan het juiste adres. Kies uit een rijk aanbod voor jong en oud. Dankzij de sporthandschoenen van Reusch presteert ook u vanaf nu op topniveau.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.