Filter1

26 artikelen weergegeven

Stella McCartney toonaangevend en tijdloos

In 2001 lanceerde Stella McCartney haar gelijknamige luxe modelabel en dat is sinds het begin een ongekend succes. Sinds de oprichting van het merk is Stella McCartney toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Vanaf het begin heeft het merk het gebruik van dierlijke producten in het designproces afgezworen. Het merk is continue opzoek naar alternatieve grondstoffen en technologieën om mode meer circulair te maken. Stella McCartney had bovendien de eerste ontwerpen van de veganistische sneaker. Het label zet zich samen met Ethical Trading Initiative in voor verbetering van de arbeidsomstandigheden van productiewerkers wereldwijd. Laat je inspireren door de frisse collectie van Stella McCartney.

Bij Zalando vind je naast de de ready-to-wear collectie van Stella McCartney lingerie en zonnebrillen met een moderne twist en een zelfverzekerde esthetiek. Maak een statement met de zonnebrillen en ga voor natuurlijk sexy met de lingerie. De collectie is klassiek en tijdloos.

Stella McCartney lingerie voor een zelfverzekerd gevoel

De lingerie collectie - inclusief hemdjes, slips en all-in-ones - zit vol met sexy, zelfverzekerde en moderne ontwerpen, met veel aandacht voor detail en pasvorm. De items zijn gemaakt om te mixen en matchen en de bh-bandjes zijn ontworpen om gezien te worden. Lage slips zorgen voor een sexy look.

De lingerie is gemaakt van innovatieve materialen voor een sensueel gevoel dat aanvoelt als een tweede huid. Ook voor de lingerie gebruikt Stella Mcartney gerecycleerde metalen hardware en organische katoenen kruisjes, en is vervaardigd met behulp van de allernieuwste technologie voor de zijdezachte stijlen die comfortabele ondersteuning bieden.

Maak je look af met de zonnebrillen van Stella McCartney

Wat er ook op de planning staat, zonder zonnebril kun je niet op pad gaan. De modieuze zonnebrillen en zijn gemaakt van bio-gebaseerde materialen en omarmen de milieuvriendelijke filosofie van het merk. De modellen wisselen zich af tussen tijdloos, klassiek en hedendaagse trendgerichte ontwerpen met moderne vormen. Kies voor een gekleurd frame of een subtiel metalen frame met kattenogen. Glazen met kleurverloop zorgen voor een hedendaagse esthetiek en stoere look.