Populaire filters
7.019 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Tommy Hilfiger Golf

Tommy Hilfiger Tailored

Alle artikelen

Over Tommy Hilfiger

All-American, wat betekent dat precies? In het geval van Tommy Hilfiger heel wat! Het merk haalt zijn inspiratie uit de stedelijke stijl van Amerikaanse grootsteden: uit de collegestijl van de privéuniversiteiten aan de Oostkust, evenals uit de ontspannen losheid van de Westkust, uit de muziek en dan vooral uit de rock 'n' roll van Amerikaanse iconen en uit de retromode. Uit dat alles distilleert Tommy Hilfiger zijn beroemde kenmerkende stijl. En dat sinds 1985, toen het label verscheen met zijn eerste herencollectie.

Tommy Hilfiger: Amerikaanse lifestyle voor iedereen

Ondertussen kwamen er ook een dames- en kinderlijn bij. Van sieraden tot zakelijke mode en schoenen heeft het lifestyleconcept van het premiummerk zich uitgebreid. De frisse, keurige toets van Classic American Cool werkt dan ook veelzijdig. Sportief en elegant met een tikkeltje luxe. Zo eenvoudig en klassiek als de look is ook het logo, dat overigens afgeleid is van Tommy Hilfigers initialen in het vlaggenalfabet. Verfijning legt Tommy Hilfiger vooral aan de dag in de details, zoals met de voering in contrasterende kleuren.

Het traditionele merk Tommy Hilfiger

Wil je je stijl opfrissen en nonchalante elegantie en sportiviteit uitstralen? Met looks van het Amerikaanse cultlabel kom je altijd zelfverzekerd en klassevol voor de dag. Hier vind je een ruime keuze aan tijdloos moderne kleding voor dames, heren en kinderen. We presenteren je stylingtips voor drie verschillende gelegenheden: voor een trouwfeest van vrienden, een sollicitatiegesprek of een vrijetijdsactiviteit, met Tommy Hilfiger-stukken kun je altijd een passende trendy outfit creëren.