Filter1

750 artikelen weergegeven

Stap binnen in de extravagante wereld van Versace Jeans Couture

Klassiek? Nee, dat ga je bij Versace Jeans Couture niet vinden. Dierenprints, grote logo’s en out of the box snits, dat dan weer wel. Versace Jeans Couture is high fashion met een underground tintje.

Het modehuis Versace werd in 1987 opgericht door Gianni Versace en nadien overgenomen door zijn zus Donatella. Als symbool voor Italiaanse luxe groeide Versace al snel uit tot een waar icoon in de haute couture. De naam Versace doet elk modehart sneller slaan. Naast de lijnen voor vrouwen, mannen, kinderen en woonaccessoires staat de lijn Versace Jeans Couture voor jonge, extravagante mode.

Voor de durvers

Durf jij te gaan voor de edgy high fashion look? Voor een felgekleurde legging, een one piece met een barokke uitstraling of een opvallende cropped sweater? De dameslijn is luid, gewaagd en toch ultravrouwelijk. En of het logo er nu op staat of niet, elk stuk schreeuwt Versace Jeans Couture.

Ook mannen met lef kunnen stralen in dit apart Italiaans modemerk. Met een hemd van Versace Jeans Couture zie je er altijd feestelijk uit, een jas van het merk houdt je warm op een fashionable manier.

Hou je het toch liever wat meer ingetogen, maar mag er wel een vleugje extravagantie bij? Werk je look dan af met een accessoire van Versace Jeans Couture. Maak bijvoorbeeld een statement met een in het oog springende handtas, over the top schoenen of een niet te missen broeksriem. Fashion met een knipoog!

Kwaliteitsvol Italiaans design

Versace Jeans Couture is meer dan alleen maar opvallen. Het modehuis met wereldfaam draagt natuurlijk ook kwaliteit hoog in het vaandel. De gedetailleerde afwerking en zorgvuldig geselecteerde stoffen zorgen voor een kledingcollectie om trots op te zijn. Bij Zalando vind je regelmatig kledingstukken en accessoires van dit iconische Italiaanse designmerk met een mooie korting.