Vive Maria is een mysterieus label van vrouwenkledij, mysterieus omdat alles draait rond de verborgen kantjes van de vrouw. Sinds 1997 ontwerpt de Duitse oprichtster Simone Franze, ondertussen uitgegroeid tot een mode-icoon, erotische maar charmerende kledij voor u als sensuele vrouw. De naam Vive Maria ontstond omdat Franze graag provoceerde met heilige beeldjes, wat haar razend populair maakte. In haar creaties komt de gulden middenweg tussen verleiding en stijl alvast perfect tot uiting. Niemand, ook u niet, kan ontkennen een geheime kant in het leven te hebben. Dit is een merk dat zich richt tot u als vrouw die houdt van de laatste trends maar bovenal stiekem durft te fantaseren over passionele lust. Het is een merk dat liefheeft en graag zelf bemind wordt.

Een collectie vol aandacht voor vrouwelijke sensualiteit

De speelse collectie van Vive Maria bestaat uit jurken, rokken, lingerie en pyama's in een breed kleurenschala. Voor ieder moment van uw dag is er dus een stuk verleiding gegarandeerd. De stukken hebben soms subtiel pikante details of meer glamoureuze franjes. Of het nu effen creaties zijn of met prints, Vive Maria wil u vooral behagen door haar sensualiteit die de rode draad vormt doorheen de collectie. De collectie, een lust voor het lichaam maar ook voor het oog, is uitstekend te combineren met andere kledingstukken die verleiding uitstralen, zoals mooie pumps of kleine accessoires. Aarzelt u niet en ondekt u hoe u dankzij deze collectie uw ongetwijfeld aanwezige spannende kantjes naar boven kan halen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.